İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA

Liderler Zirvesi “Sağlık”

Cumhuriyetimizin 100. yılında her alanda daha güçlü bir Türkiye için ``sağlık`` temasıyla ilk kez düzenlenen Liderler Zirvesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Liderler Zirvesi’ne katılımınız için teşekkür ederiz.

Başkan'ın Mesajı

Değerli Paydaşlarımız,

Cumhuriyetimizin 100. yılında her alanda daha güçlü bir Türkiye için “sağlık” temasıyla ilk kez düzenlenen Liderler Zirvesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tarihi Yerleşkesi’nde 2 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Ülkemizin geleceğinde, insanımızın refahında, insanlığın kaliteli sağlık hizmetini ülkemizden almasında Uluslararası Sağlık Hizmetlerinin ve Türk Sağlık Sektörünün katkısını artırmak amacıyla üniversite, sektör, kamu ve iş dünyasının enerji ve deneyimlerini bir araya getiren Zirvemizde bizlerle birlikte olan  değerli katılımcılara teşekkür ederim.

Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştireceğimiz İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Liderler Zirvesi’nde sizlerle yeniden bir araya gelmeyi diliyorum.

Saygılarımla,

İstanbul Medipol Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı

Düzenleme Kurulu

Liderler Zirvesi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından organize edilen Liderler Zirvesi, bu yıl ilk kez "sağlık" temasıyla Cerrahpaşa Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Liderler Zirvesi

Konum:

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Ekrem Kadri Unat Amfisi Kocamustafapaşa Cad. No:53 P.K. 34098 Fatih/İstanbul

E-Posta: liderlerzirvesi@iuc.edu.tr

Ulaşım

Yeni Cerrahpaşa Projesi çalışmaları nedeniyle Yerleşkeye girişler yalnızca sahil tarafında bulunan alt giriş kapısından (Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi) sağlanmaktadır.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Yerleşkesi’ne Nasıl Gidilir?

Otopark

Yeni Cerrahpaşa projesi nedeni ile Yerleşkeye girişler alt Cerrahpaşa kapısından yapılmaktadır. Otopark imkanları inşaat çalışmaları nedeniyle kısıtlıdır.

Katılım Koşulları

Katılım ücretsizdir. Ön kayıt yapılması gereklidir. Katılımcı sayısı salon kapasiteleri ile sınırlıdır.

Topluluğumuza Katılın

Sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.