Doç. Dr. Tuğçe UZUN KOCAMIŞ

Doç. Dr. Tuğçe Uzun Kocamış, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Muhasebe-Denetim yüksek lisansı ve Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Muhasebe Finans doktorasını yapmıştır.  Uzun yıllar özel sektörde finans uzmanı, iç denetim uzmanı, mali işler yöneticiliği, iç denetim müdürü görevlerinde bulunmuştur. Akademik kariyerine 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programında öğretim görevlisi olarak başlamış ve 2020 yılında doçent unvanını almıştır. Akademik kariyeri boyunca, denetim, maliyet muhasebesi, muhasebe standartları, mali tablolar analizi, sürdürülebilirlik raporlaması gibi konular üzerine birçok uluslararası ve ulusal makale yayımlamıştır. Halen, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.