Arslan KİRAN

Hungri Games Kurucusu

Hungri Games’in kurucusu olan Arslan Kiran, The Sandbox’ta Türkiye, Orta Doğu ve Almanya bölgelerinden sorumlu ülke müdürü olarak görev yapmaktadır. 15 yılı aşkın süredir uluslararası mobil oyun sektöründe bulunan Kiran, daha önce Garena’da Avrupa’dan sorumlu Operasyon Direktörü, Yoozoo Games’te Türkiye ve MENA CEO’su ve Bigpoint’te Uluslararası Büyüme Direktörü olarak görev yapmış ve ayrıca Bigpoint’te Asya Lisanslama İşlerini yönetmiş ve önde gelen Çinli ve Koreli oyun geliştiricileri ve yayıncıları ile stratejik ortaklıklar kurmuştur.

Arslan, İstanbul Üniversitesi’nden Ekonomi Lisans derecesine, Almanya’da Tübingen Üniversitesi’nden Avrupa Ekonomisi Yüksek Lisans derecesine sahiptir. İyi derecede Almanca, İngilizce ve Moğolca dillerine hakimdir. Almanya’da Dr. Kovac yayınevi tarafından “Quo vadis, Europa” adlı bir makale kitabı yayımlamıştır.