Dr. Öğr. Üyesi Hasan YAMAN

2003 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo, Televizyon ve Sinema Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamlayan Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yaman, 2017 yılında doktorasını yine aynı bölümde tamamladı. Ulusal medyada muhabir ve yönetmen olarak çeşitli projelerde çalışan Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yaman, belgesel ve kısa film dalında ulusal ve uluslararası ödüller almıştır. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Kurumsal İletişim Direktörlüğü Sorumlusu olarak 2018 yılından bu tarafa görev yapan Hasan Yaman, halen Teknik Bilimler Meslek Yuksekokulu öğretim üyesi ve Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığını Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır.